Ir al contenido principal

Fora de Joc


Era una tarda d’hivern, en ple temporal d’aquelles que conviden a quedar-se sota la manta i amb un bon llibre o peli.
Però aquella tarda era diferent, feia temps que ho planejàvem i anàvem de debò,  tots tres, unes birres, un llit.
Havíem quedat al hall de l’hotel, el Jordi ja havia agafat la clau, tu i jo seiem cadascuna en una butaca…els nervis em cruspien, com seria la noia amb qui compartiria aventura aquella nit...no era la primera vegada que feia un trio, però tenia els mateixos nervis que si fos la primera.
Ens vas cridar pel nom, l’altre noia era simplement espectacular, morena, no gaire alta però tenia un somriure i unes mans precioses.

-Sóc la Georgina.
-Hola, jo la Maria, encantada.

Acabades les presentacions vàrem pujar a l’habitació, estàvem asseguts al sofà, es notava que el Jordi havia estat abans i carregat el lloc amb cerveses... I entre cervesa i cervesa ens vàrem anar animant. En Jordi va agafar l’iniciativa i em va estampar un petó als llavis, mentre amb l’altre mà acaronava la cuixa de la Georgina...fins que en un moment donat va deixar de petonejar-me per anar cap a ella i jo mentrestant furgava al teu pantaló i sentia la teva erecció.
La Georgina va començar a despullar-se, duia unes calces negres d’encaix, el Jordi va aprofitar per despullar-me i  quan va acabar, la Georgina i jo ens vàrem mirar i sense dir-nos res, vàrem començar a despullar al Jordi mentre l’omplíem de petons i li abaixàvem els calçotets, buscant la seva carn d’olla.
En aquell moment, estàvem tots molt encesos, ell era el centre de l’acció jo llepava la seva polla mentre la Georgina feia el mateix per darrera i sentíem com el Jordi es deixava anar a poc a poc... gemegava.
No podíem parar, però alhora, cada cop tenia més ganes de tocar a la Georgina i en aquell instant les nostres mirades es van creuar i vàrem deixar al Jordi de costat, per començar a petonejar-nos alhora que jugava amb els teus mugrons i acariciava la teva figa amb les mans, buscant els teus plecs...
El Jordi estava al•lucinant des d’una cantonada del llit i encara perplex va agafar la seva samarreta del terra i va dir:

-Ara faré d’àrbitre i posaré les regles del joc, només poden haver dues persones al llit i el que estigui fora, només podrà mirar, s’haurà de posar la samarreta.
-Tracte fet, vaig dir.
-Jo també estic d’acord, va dir la Georgina.

I mentre, la Georgina i jo varem deixar les nostres boques, i ens vàrem posar una sobre l’altre, teníem gana i volíem experimentar les nostres llengües i sentir l’escalfor d’un cony per primer cop a la meva boca...El que tantes vegades m’havien fet aquest cop ho feia jo i em va semblar superestimulant.
Vaig aixecar el cap i vaig veure al Jordi molt a prop nostre, tot empalmat, no havia estat quiet observant l’escena i em va fer fora del llit i va seguir just en el mateix punt on m’havia quedat, llepant a la Georgina amb cara de vici.
A mi no em va quedar una altra que quedar-me a la banqueta, amb la meva samarreta posada, però calenta i humida com mai...i sense poder parar de tocar-me, tot i que no volia escorre’m.
El Jordi, va agafar un preservatiu de la tauleta i se’l va posar i va començar a entrar dins la Georgina. Era el primer cop que veia tan de prop una parella cardant i encara era més fascinant...em venien ganes de posar-li el meu parrús a la Georgina, però les normes eren les normes.
La Georgina es va escórrer sonorament i em va cedir el terreny, jo no havia parat de tocar-me però tenia moltes ganes de que en Jordi em toqués i així va ser, vaig entrar al terreny de joc del llit i em va començar a tocar i a llepar i li vaig treure el preservatiu, volia menjar-li i em va tocar lluitar contra la seva fúria, m’agafava del cap amb força volia entrar amb la seva màxima esplendor.
Però el vaig parar...i mentre agafava un altre preservatiu de la tauleta li deia:

-Jordi, vull que em follis a quatre grapes.

Jo no podia parar de gemegar, la seva escalfor em feia estar cada cop més fola. La Georgina ens mirava,  i s’anava tocant, s’havia tret la samarreta i animava al Jordi des de la banqueta:

-Dona-li fort, m’estic posant catxonda de sentir els seus gèmecs.

I ell li feia cas, no podia parar de donar-me cada cop més fort, sentien el frec a frec dels dos cossos.
La Georgina es va llençar al llit i es va posar davant meu, em va donar a tastar el seu cony i mentre el Jordi encara estava més calent i sentia a dins meu la seva força. Veure’s als dos va fer que m’escorrés, mentre el  Jordi feia el mateix dins meu.
No ens havíem encara recuperat que vàrem descobrir que la Georgina s’estava tocant al fons del llit, estava estirada  i jo no em vaig poder resistir que atansar-me a ella i aprofitar la seva obertura de cames, per llepar-la i entre mans i llepades fer-la arribar a l’orgasme, curt i molt -sonor mentre el Jordi ens mirava...

-Gràcies Maria, ha estat espectacular, no m’imaginava un final així...
-Ni jo, realment ha estat genial, Jordi, com es que no ens ho havies comentat abans.
-No sé, no havia sortit la conversa, però la idea de la banqueta ha estat tremenda.

I em vaig aixecar per anar a buscar tres birres més... i comentar el post-partit, ja tots tres fora de joc.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Entre les dunes

Els aiguamolls situats al voltant de la desembocadura del riu reuneixen les condicions idònies per tal que el pit-roig (Erithacus Rubecula) faci ús de l'espai com a zona de descans durant els desplaçaments migratoris cap a altres latituds. Va mirar l'hora mentre calculava que duia més de tres davant de l'ordinador amb aquell exercici. El sol encara lluïa alt sobre l'horitzó i corria una lleugera brisa que permetia fer un passeig amb bici per desconnectar. Després de posar-se els pantalons curts, una samarreta i cordar-se el casc, va agafar la bicicleta, cap a les dunes. Feia setmanes que havia tret del garatge la bicicleta de muntanya, però no va ser fins aquella tarda que va trobar el temps necessari per fer la seva ruta preferida. Trenta quilòmetres que incloïen la pujada a la serralada litoral per la carretera de corbes i el descens a través dels corriols amb final a la platja. Si el temps l'acompanyava es banyaria abans de tornar cap a casa. Estava desentrenat.

The Lust Society

  "El dijous és el pitjor dia de la setmana" Amb aquella sentència ressonant pel cap, vaig iniciar la meva jornada laboral. Trenta-dos emails pendents; aquest a la brossa, ahh clar aquí m'han posat en còpia per fer pressió. Bufa, ara no tinc temps, ho marco com a no llegit. -TLS l'ha convidat a unir-se al grup. Vaig acceptar, segur que era un grup de treball, tot seguit, la icona del xat es va encendre. -Ens trobem en deu minuts a la Sala Júpiter. El codi és TLS. Quan arribis mostra el logotip i seu sobre la taula. El xat va desaparèixer mentre un esdeveniment bloquejava el calendari. La porta era tancada, vaig teclejar el codi tot deixant la pantalla encesa del mòbil amb la imatge del logotip. A les palpentes, vaig entrar a la sala només il·luminada per una petita llum al centre de la taula de juntes. Un cop asseguda i encara amb la sensació d'ingravidesa que genera tenir les cames penjant, unes mans em van agafar per les espatlles i em van treure descordar els b

En route

  Vaig entrar al garatge de la companyia de taxis on treballava. Després de fitxar em vaig dirigir a recollir el primer client del vespre. Com tots els dimecres, m'esperava a la porta d'un luxós edifici d'oficines i el duia fins a l'aeroport. Feia un parell d'anys que fèiem aquell recorregut plegats, la major part de les vegades, després de saludar em preguntava com estava i treia algun tema per amenitzar el viatge. D'altres, es deixava portar pel silenci mentre observava la ciutat a través de la finestra. Un cop arribava a la terminal de sortides, com una exhalació, es penjava la motxilla, s'acomiadava i sortia corrents en direcció al control de seguretat. Faltaven cinc minuts per dos quarts de nou quan vaig obrir la porta de l'edifici per esperar el taxi. En aquell curt espai de temps revisava el mòbil abans de tancar-lo. -Bona tarda, Maria a l'aeroport com sempre, si us plau. -Hola, Sergi. Com va tot? Avui no hi ha gaire trànsit, arribarem d'h